2012. január 22., vasárnap

Kapcsolatod az univerzummal

" Ne feledd, eltéphetetlen szálak fűznek az egész univerzumhoz, Istent is beleértve. És ez mindig is így volt. Az univerzum automatikusan reagál minden, egyes gondolatodra, és tettedre. Nincs más választása:így lett kitalálva.
Olyan mint egy tükör, amely az általad kibocsátott energiát veri vissza, feléd. Mindazok a gondolatok, és energiák, amelyeket az univerzumba sugárzol, így vagy úgy,de mindig visszatalálnak hozzád, az adott gondolatoknak és energiáknak megfelelő dolgok, és események formájában. Így működik az életedben a Vonzás Törvénye. Ez a zseniálisan megtervezett világegyetem tökéletes példája, a megváltoztathatatlan univerzális törvény. A Vonzás Törvénye magyarázatot ad, a véletlenre, a mindennapok szerencsés véletlenjeinek csodájára, és az ima erejére.Olyan világot kell teremtened magadnak, amelyet hála, békesség, és magasabb szintű tudatosság jellemez. Jogod van a boldogsághoz, és kötelességed, hogy a veled született tehetséged, vagy képességeid révén fejezd ki önmagad, de úgy, hogy örömödet leld abban amit teszel. Ha ezt tartod szem előtt a magad világának sorsát is kedvezőbb irányba tereled."
"Felelőtlenség volna hagynod, hogy az élet, csak úgy megtörténjen veled . Isteni jogod, hogy magad alakítsd a sorsodat " Ramtha